Flash Player 21.0.0.182 MSI (GPO)

(1)(0)
By | 2016-04-07

Adobe-Flash-Player Az drága Adobe kitartóan frissítgeti a Flash player nevű szörnyűségét és ezzel nem kis munkát adva informatikusoknak (pozitív és negatív értelemben is) . Tudom, a legutóbb közölt verzió óta jó pár frissítés történt és ezekkel én is tartozom nektek, de mára már aktualitását vesztette. De most késve bár, de íme: 21.0.0.182 verziójú Adobe Flash player MSI silent telepítők.

Leírás:
A telepítőben előre beállítottam, hogy "Never check for updates".Bár ez nem igazán érdekli a böngészőt, hogy elavultnak tekintse!

 Az alábbi telepítőket Windows 7 64bit-es rendszerekhez készítem és ezt a telepítő egy 32-biten rendszeren jelezni is fogja. 

Eddigi tapasztalataim:
Egy 100-nál is több képet számláló gépparkra ~90% sikerrel települ. Általában a probléma azokon a gépeken jelentkezik, ahol már azelőtt kézzel lett telepítve egy régebbi verzió. Igaz GPO-ban én beállítom, hogy szedje le a régebbi verziót, ha sikertelen a telepítés, de a gép csak flash nélkül maradt.
Én a 90%-al elégedet vagyok, ahol meg nem megy, majd újra huzzuk a gépet és legközelebb felmegy! 🙂 (De erről majd legközelebb)

Likes(1)Dislikes(0)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.